1. Vahvistus

Sitova sopimus syntyy, kun asiakas hyväksyy nämä ostoehdot ja tilauksensa. Kun tilaus on vastaanotettu, tilausvahvistus tilaustietoineen lähetetään automaattisesti sähköpostilla. Stadium Oy pidättää kuitenkin oikeuden olla toimittamatta tilausta, jos varastosaldo on ollut virheellinen asiakkaan tilauksen yhteydessä. Jos Stadium Oy ei pysty toimittamaan tilausvahvistuksen mukaista tilausta, asiakkaaseen otetaan yhteyttä ja hänelle annetaan mahdollisuus peruuttaa tilaus. Jäsenasiakkaat voivat kirjautua sisään Omalle sivulle ja seurata tilauksen tilaa kohdassa Omat ostot.

2. Ikäraja

Sivustolla stadium.fi noudatetaan 18-vuoden ikärajaa ostamisen yhteydessä.

3. Hinnat ja suurin tilaussumma

Kaikki hinnat verkkokaupassa sisältävät ALV:n mutta ei toimituskuluja. Suurin sallittu tilaussumma on 5000 euroa. Pidätämme oikeudet kaupan purkuun hintavirheellisissä tilauksissa.

4. Stadiumin yhteistyökumppaneiden tuotteet

Jotta voisimme tarjota mahdollisimman laajan valikoiman Stadium.fi-sivustolla, jälleenmyymme tuotteita, jotka toimitetaan yhteistyökumppaneiltamme jotka voidaan siten palauttaa vain samalle Stadiumin yhteistyökumppanin varastolle. Jos tuote on Stadiumin yhteistyökumppanin tuote, se ilmoitetaan aina tuotteen esittelyssä sekä kassalla. Alla olevat tuotemerkit ovat Stadiumin yhteistyökumppaneita:

adidas
Nike
Stadium Partner

Jos tuote on Stadiumin yhteistyökumppanin tuote, eikä tuotemerkkiä ole yllä, Stadiumin yhteistyökumppaneiden ostoehtoja sovelletaan näiden ostoehtojen lisäksi. Tarkat ostoehdot tietylle merkille näet napsauttamalla kyseistä tuotemerkkiä.

5. Maksuvaihtoehdot

Sivustolla stadium.fi on useita erilaisia maksutapoja. Ainoastaan lahjakortilla ja Stadium -bonuksilla maksu voidaan yhdistää muihin maksutapoihin.

5:1. Verkkopankkimaksu Trustlyn kautta
Trustly on nopea, helppo ja turvallinen maksutapa, jolla voit maksaa ostoksen suoraan omalta tililtä käyttäen Trustlyä. Trustlyn käyttöä varten sinun ei tarvitse erikseen rekisteröityä minnekään, vaan pärjäät omilla pankkitunnuksillasi, olipa pankkisi sitten Nordea, Aktia, Säästöpankki, Handelsbanken, OP, POP-Pankki, Ålandsbanken, S-Pankki, Tapiola, Danske Bank tai mikä tahansa muu, kuluttajille suunnattu tavanomainen suomalainen pankki. Veloitus näkyy heti käytetyn pankin tilillä. Maksun hyväksyttyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiin.

5:2. Korttimaksu
Hyväksyttävät luottokortit ovat VISA- ja Mastercard-kortit. Korttimaksuissa annetaan kortin numero, kortin voimassaoloaika ja CVC-koodi. Stadium.fi käyttää VISAn ja Mastercardin kehittämää 3D-Secure turvastandardia. Maksu suoritetaan Adyen kautta, joka on PCI DSS sertifioitu ja täten täyttää kaikki pankki- ja luottokorttitapahtumia koskevat turvallisuusvaatimukset. Kaikki tiedot salataan 256 bitin SSL -salauksella, mikä estää asiaankuulumattomien pääsyn korttitietoihin. Stadium ei tallenna korttinumeroa suoritetun tapahtuman jälkeen. Lisätietoa sivuston stadium.fi turvallisuudesta löydät ostoehtojen kohdasta 15. Tilauksen kokonaissumma varataan välittömästi asiakkaan tililtä, mutta veloitetaan vasta tilauksen toimituksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään seitsemän päivää myöhemmin.

5:3. Stadium-bonus
Sinulla on mahdollisuus maksaa myös jäsenyydellesi kertyneillä bonuksilla. Käytetty bonus vähennetään jäsenyydeltä, kun tilaus on vahvistettu ja läpiviety. Näet käytettävissä olevan bonuksen Omilta sivuiltasi tai kassavaiheessa 2 ollessasi sisäänkirjautuneena. Bonuksella ei voi maksaa tuotteita, jotka tulevat suoraan yhteistyökumppaniemme varastolta.

5:4 Stadium Lasku - osta nyt, maksa 14 päivän kuluttua

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Lasku lähetetään sähköpostilla, kun tilaus lähetetään varastoltamme. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Walley kanssa. Katso osoitteesta (my.walley.fi) miten allekirjoitus tehdään. Lasku erääntyy 14 päivän kuluttua. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 3,50 euroa.

Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 17 % (muuttuva). Todellinen korko 12 kuukauden ajalta 1 000 euron ostokselle on 24,0 % (sisältää luottokoron 17 % (muuttuva) ja 3,50 euron laskutusmaksun). Maksettavaa yhteensä 1 120 euroa (kuukausierä 87-99 euroa).

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.


5:5 Stadium Lasku - osta nyt, maksa 2 kuukauden kuluttua

Tarjoamme uudistetun tavan maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Walleyn kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit valita, haluatko maksaa koko ostoksen kerralla vai erissä. Lasku erääntyy tilauspäivästä riippuen korkeintaan 90 päivän kuluessa tilauksestasi, kun tilauksen ajankohdan, sekä sitä seuraava kalenterikuukausi on maksuvapaa. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Walleyn kanssa osoitteessa my.walley.fi. Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 17 % (muuttuva). Todellinen korko 12 kuukauden ajalta 1 000 euron ostokselle on 24,0 % (sisältää luottokoron 17 % (muuttuva) ja 3,50 euron kuukausittaisen laskutusmaksun, sekä 5,90 euron kampanjamaksun ensimmäisellä laskulla). Maksettavaa yhteensä 1 120 euroa (kuukausierä 87-99 euroa). Koron ollessa muuttuva, on tämä esimerkki suuntaa antava.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Lisätietoja Stadium Laskusta: Walley, puh. 09 3158 9981, stadium@walley.fi


Saat täydelliset ehdot Walley Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Ehdot koskien henkilötietojen käyttöä

5:6 Stadium Tili
Tarjoamme mahdollisuuden osamaksulla maksamiseen Stadium Tilin kautta yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset tämän maksutavan, saat tilaamasi tuotteet kotiisi ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Kaikki Stadium Tiliä käyttäen edellisen kuukauden aikana tehdyt ostot kootaan yhteen tililaskuun ja veloitaan seuraavassa kuussa. Maksu voidaan jakaa 36 kuukauteen. Ensimmäiseen tililaskuun ei lisätä laskutuslisää tai korkokuluja. Maksaaksesi Stadium Tilillä sinun tulee hakea Stadium Tiliä Stadium-myymälässä ja allekirjoittaa luottosopimus Walley kanssa. Tarkistamme Stadium Tiliä haettaessa hakijan luottokelpoisuuden, mikä joissakin tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Sinun tulee maksaa vähintään kuukauden vähimmäissumma, joka ilmenee tililaskusta. Osamaksun korko on 17% vuodessa (muuttuva) ja tilinhoitomaksu on 3,50€ kuukaudessa. Osamaksun summa on aina 1/36 kokonaissummasta sekä korko ja tilinhoitomaksu, kuitenkin vähintään 5€. Mikäli haluat maksaa kaiken pois, voit aina maksaa tililaskulla ilmoitetun kokonaissaldon. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Löydät Stadium Tilin täydelliset ehdot seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Ehdot koskien henkilötietojen käyttöä

5:7 Lahjakortti
Lahjakorttimaksu sivustolla stadium.fi tapahtuu koodien avulla. Stadium Oy:n asettamaa lahjakorttia voidaan käyttää maksamiseen sivustolla stadium.fi. Lahjakortin kääntöpuolella tulee olla koodi raaputusruudun alla. Lahjakorttimaksua voidaan myös käyttää tilauksen osamaksuna ja yhdistää muihin maksuvaihtoehtoihin. Voit käyttää enintään kolme lahjakorttia yhtä tilausta kohden. Lahjakortilla ei voi maksaa yhteistyökumppaniemme tuotteita.

5:8 MobilePay
MobilePaylla maksat helposti ja nopeasti matkapuhelimellasi. Lataa MobilePay-sovellus ja seuraa kassan ohjeita maksaessasi ostoksiasi.

6. Toimitustavat ja -kulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi lähetystavan. Lue lisää lähetystavoista, hinnoista ja toimitusajoista täältä. Kun tilauksesi on pakattu ja valmis lähtemään varastoltamme, saat sähköpostitse seurantatunnuksen, jolla voit seurata tilauksesi kulkua. Stadium Oy toimittaa ainoastaan Suomen rajojen sisällä, ei kuitenkaan Ahvenanmaalle.

7. Myöhästynyt toimitus – kaupan purkaminen

Mikäli Stadium ei pysty toimittamaan tilattuja tuotteita edellä ilmoitetun toimitusajan kuluessa, sinulla on oikeus purkaa kauppa. Jos tuote on maksettu etukäteen, palautetaan rahat 30 päivän kuluessa. Myöhästyneen toimituksen yhteydessä voidaan ehdottaa uutta toimitusaikaa. Jos et hyväksy sitä, sinulla on oikeus purkaa kauppa.

8.Tilauksen palautus

8:1. Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet ilman erityistä syytä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Stadium tarjoaa asiakkaille kuitenkin pidennetyn 365 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden. Sinulla on oikeus avata pakkaus veloituksetta ja tarkistaa, että tuote toimii. Palautus/ Peruutusoikeus ei koske muokattuja tuotteita, esim. Seurat- valikoiman tuotteita joihin on valittu henkilökohtainen painatus (numero tai kirjaimia), suksia ja lumilautoja joihin on asennettu siteet, tuotteita joista on irroitettu laput eikä käytettyjä tuotteita.

8:1.1. Kaupan peruuttamisoikeus
Noudatamme kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän kaupan peruuttamisoikeutta. Mikäli haluat käyttää kaupan peruuttamisoikeutta täytyy sinun ilmoittaa päätöksestäsi selkeästi joko sähköpostitse tai kirjeitse 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske muokattuja tuotteita, esim. suksia ja lumilautoja joihin on asennettu siteet, eikä käytettyjä tuotteita.

Lähetä ilmoituksesi peruuttamispäätöksestä:

Sähköposti: info.fi@stadium.fi

Kirje: Stadium Oy - Asiakaspalvelu
Klovinpellontie 1-3
02180 Espoo


Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi maksamme kaikki veloitetut kulusi takaisin. Takaisinmaksu tehdään viipymättä, kuitenkin enintään 14 päivää siitä kun peruuttamisilmoitus kaupan purusta on meille annettu. Sinun tulee palauttaa tuote meille alla olevien vaihtoehtojen mukaisesti viipymättä tai vähintään 14 päivää sen jälkeen, kun olet ilmoittanut päätöksestäsi purkaa kauppa. Asiakas on itse vastuussa mahdollisesta tuotteen arvonalennuksesta, joka aiheutuu muusta kuin käsittelystä, joka on välttämätöntä tuotteen ominaisuuden, toiminnallisuuden ja laadun varmistamiseksi. Palautuksen voi tehdä kolmella eri tavalla, jotka on kuvattu jäljempänä.

8:2. Palautus
Stadium.fi -sivustolla tehtyihin tilauksiin tarjoamme erilaisia palautusvaihtoehtoja, joista voit lukea lisää täältä. Tuotteen on oltava käyttämätön alkuperäispakkauksessaan ja kaikki laput paikallaan. Pyydämme sinua pakkaamaan lähetyksesi hyvin. Tuotteen alkuperäiseen pakkaukseen (esim. kenkälaatikko) ei saa kiinnittää teippiä tai liimaa. Suosittelemme palautuksen pakkaamista mm. muovipussiin. Käsittelemme palautuksesi ja palautamme tuotteista maksamasi summan 14 päivän kuluessa siitä, kun palautus on saapunut keskusvarastollemme. Hyvitykset suoritetaan aina samalla maksutavalla, jota on alkuperäisellä tilauksella käytetty. Ota lähetystunnus aina talteen, sillä Stadium ei vastaa palautuksen kuljetusriskistä.

8:3. Noutamaton paketti
Suosittelemme, että noudat tilauksesi aina, sillä veloitamme 20 euron maksun, jos se palautuu meille noutamattomana. Maksu veloitetaan sillä edellytyksellä, että Stadium on noudattanut sovittua toimitusaikaa, säilytysaikaa ja ilmoituskäytäntöä (katso näiden ehtojen kohta 5). Varmista siksi, että tilauksen yhteydessä antamasi yhteystiedot ovat oikein. Maksu vähennetään tilauksen arvosta.

Jos Stadium ei täytä jotakin yllä mainituista kriteereistä, maksua ei peritä.


9. Takaisinmaksu

Stadium myymälään tai varastollemme tehdyissä palautuksissa takaisinmaksu tehdään oston yhteydessä käytetylle kortille (pankki/luotto). Mikäli maksu on tehty verkkopankin välityksellä, palautetaan summa samalle tilille takaisin jolta alkuperäinen tilaus on maksettu. Jos maksu on suoritettu osittain tai kokonaan lahjakortilla, maksetaan palautus lahjakortilla maksetusta osuudesta lahjakorttina.

Stadium Laskulla maksetut tilaukset hyvitetään suoraan Stadium Laskuun.Voit maksaa vain pitämäsi tuotteiden arvon, laskutuslisän ja mahdolliset toimituskulut alkuperäisellä laskulla. Mikäli palautat koko tilauksen, voit jättää koko laskun maksamatta.Walley ei tule lähettämään uutta laskua, vaan maksat pitämäsi tuotteet aina alkuperäisellä laskulla. Mikäli lasku on jo maksettu palauttaessasi tuotteita, ole yhteydessä Walley rahojen saamiseksi takaisin, sillä maksusopimus on aina asiakkaan ja Walley välinen sopimus. Walley yhteystiedot p. 0931589981, sähköposti: stadium@walley.fi.

10. Reklamaatio

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai rikki tulee sinun reklamoida se mahdollisimman pian lähimmässä Stadium-myymälässä tai osoitteessa stadium.fi/online-return. Stadium maksaa palautuskulut. Ota lähetystunnus aina talteen, sillä Stadium ei vastaa palautuksen kuljetusriskistä. Hyväksytystä reklamaatiosta tehdään rahojenpalautus samalla maksutavalla jota käytit ostohetkellä.

11. Kuljetusvauriot – virhe tuotteessa

Mahdollisista toimitusvaurioista on reklamoitava meille seitsemän päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

12. Lunastamattomat tuotteet

Suosittelemme, että noudat tilauksesi aina, sillä veloitamme 20 euron maksun, jos se palautuu meille noutamattomana. Maksu veloitetaan sillä edellytyksellä, että Stadium on noudattanut sovittua toimitusaikaa, säilytysaikaa ja ilmoituskäytäntöä (katso näiden ehtojen kohta 5). Varmista siksi, että tilauksen yhteydessä antamasi yhteystiedot ovat oikein. Maksu vähennetään tilauksen arvosta.

Jos Stadium ei täytä jotakin yllä mainituista kriteereistä, maksua ei peritä.

13. Tarjousten voimassaolo

Tarjoukset ovat aina voimassa niin kauan kuin varastoa riittää, ellei toisin mainita. Kahta eri kampanjaa ei voi yhdistää samalla tilauksella. Palautuksen yhteydessä alennusta ei voida siirtää tuotteesta toiselle.

14. Turvallisuus

Stadium.fi käyttää SSL:ää (Secure Socket Layer), joka on salausprotokolla tiedon turvalliseen siirtämiseen. SSL:n on kehittänyt Netscape Communications. SSL käyttää digitaalista sertifikaattia tiedonsiirron lähettäjän, vastaanottajan tai sekä lähettäjän että vastaanottajan tarkistamiseen. Sivustolla stadium.fi sertifikaatin asettajana käytetään Verisignia. Sertifikaatti on tyyppiä Secure Site Pro with EV, joka antaa korkeimman mahdollisen salauksen Microsoftin yms. selaimiin. Secure Site Pro with EV -sertifikaatti käyttää 256 bitin salausta ja mahdollistaa siten nykyaikaisten selaimien uusimpien toimintojen käytön. Tästä esimerkki on "vihreä" osoitekenttä, joka osoittaa viestinnän olevan turvallista.

15. Henkilötiedot

Käsittelemme luovuttamiasi henkilötietoja varovaisuudella ja henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Voit lukea lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

16. Yhteystiedot

Vastaamme yhteydenottoihin sähköpostitse tavallisesti 48 tunnin kuluessa (arkipäivisin) osoitteessa info.fi@stadium.fi tai puhelimitse 075 325 2200. Kampanjoiden aikana vastausaika voi olla hieman pidempi.

17. Riitaisuudet

Stadium noudattaa mahdollisissa riitatapauksissa Kuluttajaviraston suosituksia.

18. Force Majeure

Stadium Oy vapautuu velvollisuudesta noudattaa osaansa sopimuksesta ja maksaa vahingonkorvauksia, jos Stadiumin velvoitteita ei pystytä toteuttamaan lainkaan tai pystytään toteuttamaan ainoastaan epätavallisin korkein kustannuksin sodan, mellakan, saarron, tulipalon, räjähdyksen tai sellaisen viranomaistoimenpiteen vuoksi, jota Stadium ei ole voinut ennakoida. Stadium Oy ei vastaa vahingosta, joka johtuu lainmääräyksestä, viranomaistoimenpiteestä, sotatapahtumasta, lakosta, saarrosta, boikotista, työsulusta tai muusta vastaavasta olosuhteesta. Lakkoa, saartoa, boikottia ja työsulkua koskeva varaus on voimassa myös silloin, kun Stadium Oy on kyseisen konfliktitoimenpiteen kohteena tai ryhtyy itse kyseiseen toimenpiteeseen. Stadium Oy ei ole myöskään muissa tapauksissa velvollinen korvaamaan vahinkoja, joita syntyy Stadium Oy:n noudattaessa normaalia varovaisuutta. Stadium Oy ei vastaa missään tapauksissa välillisistä vahingoista.