Koulun starttipaketti: SOC ota 3, maksa 2.Koulun starttipaketti: SOC ota 3, maksa 2. Yhdistele haluamallasi tavalla.Katso kaikki

Liikunta tekee elämästä hauskempaa
Me olemme tehneet päätöksen. Kaikilla tulee olla varaa aktiiviseen elämään. Siksi tarjoamme aina edullisia hintoja kengissä, vaatteissa ja kaikissa muissa urheiluvarusteissa – varustettuina oikeilla ominaisuuksilla, hyvällä laadulla ja uusimmalla designilla. Saat siis meillä aina eniten vastinetta rahalle. Jokaisessa hintaluokassa. 

Avoinna vuorokauden ympäri
Verkossa toimivassa urheilukaupassamme stadium.fi voit tehdä ostoksia vuorokauden ympäri itsellesi sopivana ajankohtana. Online-valikoima on lisäksi vieläkin laajempi kuin myymälöissämme. Suosituissa kategorioissa – kuten tennareissa, juoksukengissä ja treenivaatteissa – on paljon erilaisia malleja, jotta sinulla olisi mahdollisimman paljon valinnanvaraa. Tee ostoksesi nettikaupassa, joka on aina auki!

Kevättrendit
Inspiroidu kevään 2017 uusista trendeistä ja osta treenivarusteet kevääksi. Valitse tyylikkäät treenivaatteet ja uusimmat juoksukengät kevään juoksutapahtumien harjoitteluun, koe trendikkäät tennarit tai osta uudet jalkapallokengät ja jalkapallovaatteet ulkokautta varten. Tervetuloa huippukuntoiseen urheilumyymälään!

Tervetuloa huippukuntoiseen urheilumyymälään!