Osta 2 kengät, saat –50 % edullisemmasta parista.

*Tarjous koskee kaikkia hintoja Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 30.3.2023 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 30-03-2023

Osta 2 kengät, saat –50 % edullisemmasta parista. Ehdot

Alla olevat kohdat eroavat Stadium- ostoehdoista.

Toimitus
Tilatessa Nike- tuotteita jotka kuuluvat yhteistyökumppanin tarjoamiin tuotteisiin, lähetetään suoraan heidän varastolta. Lähetysilmoitus tulee sähköpostitse, kun tilaus on lähtenyt Nike:n varastolta. UPS tulee ensisijaisesti toimittamaan paketin kotiinkuljetuksena 6-7 arkipäivässä, tilaukselle ilmoitettuun osoitteeseen. Jos tilausta ei pystytä toimittamaan kotiin, ohjataan se suoraan lähimpään UPS Accesspoint- toimipaikkaan.


Ilmoitamme yllä olevan tiedon yhteenvedossa verkkokaupan kassalla sekä tilausvahvistuksessa joka lähetetään tilauksella annettuun sähköpostiosoitteeseen


Palautus
Suoraan Nikelle palautettavilla tuotteilla on 60 päivän palautusoikeus. Sinulla on oikeus avata pakkaus veloituksetta ja tarkistaa tuote. Palautettava tuote tulee olla käyttämätön ja laput paikallaan. Älä teippaa tai liimaa mitään tuotteen alkuperäispakkaukseen. Erillistä palautuslomaketta teidän ei tarvitse täyttää. Käytä palautuksessa pakkauksen mukana tullutta Niken rahtikirjatarraa. Palautus on maksuton. Maksu palautetaan aina samalla maksutavalla, jota on käytetty alkuperäisessä tilauksessa.
Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme mikäli tilauksestasi puuttuu palautusrahtikirja.
Asiakaspalvelun tavoitat numerosta:0753 252 200 tai info.fi@stadium.fi

Vaihto.
Tällä hetkellä Nike ei tarjoa vaihtomahdollisuutta. Mikäli toiveissa on vaihtaa väriä tai kokoa, tulee tehdä uusi tilaus. Palautuksen ohjeet löydät yllä olevasta ”palautus” osiosta.

Reklamaatio
Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai rikki tulee sinun reklamoida se mahdollisimman pian lähettämällä tuote takaisin Niken varastolle. Tee palautus pakkauksen mukana tulleen rahtikirjan kanssa. Rahtikirjan voi tarvittaessa tilata osoitteesta info.fi@stadium.fi. tai soittamalla: 0753 252 200. Hyväksytty reklamaatio hyvitetään samalla maksutavalla jolla alkuperäinen tilaus on maksettu.

Hinta ja alennukset
Kaikki Stadium-yhteistyökumppani tuotteet, jotka on tilattu sivustolta Stadium.fi ovat poissuljettuja Stadiumin alennuksista. Näitä tuotteita ei myöskään voi maksaa Stadium- lahjakorteilla tai jäsenbonuksilla. Jos tilauksella on sekaisin tuotteita yhteistyökumppaneilta sekä Stadium- varastolta, estää tämä lahjakorttien sekä bonusten käytön. Tässä tapauksessa tuotteet tulee tilata erikseen.

Koska yhteistyökumppanien tuotteet on poissuljettu alennuksista, ei näihin voi käyttää alennuskoodeja jotka on luotu sivustolle Stadium.fi. Yhteistyökumppani tuotteet eivät kerrytä Stadium Member- pisteitä. Hinta saattaa vaihdella valitun värin tai koon perusteella Hintamuutokseen vaikuttaa lähetetäänkö tuote stadium- vai Nike-varastolta. Hinta on aina yksilöllinen valitulle tuotteelle.

Lahjakortilla ei voi maksaa Stadium Partner tuotteita

Stadium ostoehdot