Juuri nyt! –20 % ulkoiluvalikoimasta

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 28.7.2021 asti. Ei koske pyöriä, elektroniikkaa, SUP-lautoja, seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2021-07-28

Juuri nyt! –20 % ulkoiluvalikoimasta Ehdot

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Kaikki ei ole juuri nyt niin kuin pitäisi. Etätyöt ja ystävien tapaamisten rajoittaminen väsyttävät. Olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että säännöllinen liikunta saa voimaan paremmin. Siksi olemme tehneet toimenpiteitä, jotta sinä asiakkaana voit jatkaa treeneihin tarvitsemasi ostamista – niin turvallisesti kuin mahdollista.

 • Vain terveenä myymälässä
  Olemme töissä vain terveenä. Ethän tule myymälään, jos sinulla on flunssan oireita tai epäilet virustartuntaa.

 • Turvavälimerkinnät ja ohjeet
  Huomioimme turvavälit, joista muistutamme myymälöissämme lattiatarroilla. Kannustamme asiakkaitamme pitämään etäisyyttä myymälässä myös ääniviestien ja kylttien avulla.

 • Siivous ja käsihygienia
  Hyvä käsihygienia on keskeinen toimenpide tartuntojen leviämisen estämiseksi. Siksi tarjoamme käsidesiä ja siivoamme tehostetusti myymälöitämme.

 • Suojapleksit kassoilla
  Jotta sekä asiakkaamme että henkilökuntamme voi tuntea olonsa turvalliseksi, olemme asentaneet kassoillemme suojapleksit.

 • Käytämme kasvomaskia
  Edellytämme henkilökunnaltamme kasvomaskin käyttöä kaikissa leviämisvaiheen alueiden myymälöissä. Käyttämällä kasvomaskia tai visiiriä välitämme toisistamme. Suosittelemme myös asiakkaillemme kasvomaskin käyttöä.

Stadium.fi
Välttääksemme ruuhkaa myymälöissämme löydät kaikki tarjoukset myymälöiden lisäksi verkkokaupastamme. Kannustamme asiakkaitamme asioimaan verkkokaupassa, josta löytyy laajin valikoimamme sekä eniten tarjouksia.

Vinkkejä ruuhkan välttämiseksi

Jos haluat palauttaa verkkokauppaostoksesi myymälään, ota valmiiksi esille kuitti verkkokauppaostoksestasi, kun saavut myymälään.

Voit myös välttää mahdolliset ruuhkat valitsemalla ostoksillesi kotiinkuljetuksen.