Jäsenpäivät! –25 % jäsenille ja jäseneksi liittyville

* Tarjous on voimassa jäsenille Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi normaalihintaisista tuotteista 26.4.2021 asti. Ei koske elektroniikkaa, pyöriä, ratsastusvalikoimaa, SUP-lautoja, lahjakortteja, seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Kirjaudu verkkokaupassa omilla tunnuksilla alennuksen saamiseksi.

Jäsenpäivät! –25 % jäsenille ja jäseneksi liittyville Ehdot

Uusin Nike Pegasus ja 37 juoksijan mielipidettä  

Pyysimme 37 naista erilaisilla juoksutaustoilla arvioimaan uuden, ikonisen Nike-kengän. Tässä heidän ajatuksiaan Pegasus 37 -kengästä.

"Pidän todella paljon Pegasus 37 -kengistä. Niitä voi käyttää niin juoksumatolla, pururadalla kuin metsässä, ja ne sopivat tosi hyvin polvilleni ja nivelilleni. Voin aidosti suositella näitä kenkiä."

– Farhiya Abdi, koripalloilija

"Minulla on juostessani harvoin aikatavoitteita mutta näillä kengillä tunsin itseni todella nopeaksi. Niiden tärähdys on pehmeä ja mukava, mikä tekee juoksusta todella miellyttävää."

– Derya Salimi, juoksuvalmentaja

"Pidän Pegasus 37 -kengistä, sillä ne istuvat jalkaani erinomaisesti ja niissä on hyvä vaimennus. Viimeisimpänä mutta ei suinkaan vähäisimpänä, ne ovat lisäksi todella kivannäköiset!"

– Sara Främberg, sisäänostaja

"Tuntuu kuin liitäisin eteenpäin Pegasus 37 -kengissäni. Lisäksi ne ovat upean näköiset! Ja tykkään kun niissä on vähän pinkkiä."

– Nicole Ferreira Sjöström, juoksuvalmentaja

"Parasta Pegasus 37:ssä on se, miten hyvin ne istuvat jalkaan. Ne ovat kevyet ja antavat erinomaisen juoksutuntuman."

– Tove Dornell, sosiaalipedagogi

"Nämä ovat uskomattoman ihanat kengät – tuntuu kuin olisi höyheniä jaloissa tai juoksisi pilvien päällä. Ne tuntuvat hyvältä polvissa. Ja muotoilu on tietysti upea!"

– Anna Kärrman, software manager

303454102102 NIKE WMNS NIKE AIR ZOOM PEGASUS 37  Standard Small1x1
Jäsenpäivät: -25%
NIKEwmns nike air zoom pegasus 37
129,-