Juuri nyt! Padel, tennis, sulkapallo, pöytätennis ja squash –25 %

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 30.10.2021 asti. Ei koske elektroniikkaa, seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2021-10-30

Juuri nyt! Padel, tennis, sulkapallo, pöytätennis ja squash –25 % Ehdot
Ilman valmentajia urheiluseuraelämä olisi tyhjää. Ilman valmentajia lasten ja nuorten passiivisuus kasvaisi entistäkin nopeammin. Ilman valmentajia ei suomalainen urheilu olisi sitä mitä se tänä päivänä on. Valmentajien panos on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Joten kiitos valmentajat kaikesta, mitä teette urheilun hyväksi. Nyt me Stadiumilla haluamme antaa teille takaisin.

Onko sinulla valmentaja, jota haluat kiittää tinkimättömästä työstä ja omistautumisesta urheilulle? Aseta oma ehdokkaasi, kun Stadium jakaa kolmelle valmentajalle kullekin 5 000 euron stipendin seuratoimintaan käytettäväksi.


Tee näin


Valmentajia voi asettaa ehdolle aina 21. marraskuuta saakka. Voit halutessasi nimetä useampia valmentajia mutta jokainen valmentaja voidaan nimetä vain kerran. Muista, että valmentajan tulee olla aktiivinen nykyisen seuran toiminnassa. Ehdolle asetettu valmentaja tulee saamaan sähköpostitse viestin meiltä Stadiumilta, jossa kerromme, että hänet on asetettu ehdolle. Sen jälkeen Stadiumin raati valitsee stipendien voittajat, jotka esitellään Stadiumin sosiaalisen median kanavissa ja stadium.fi -sivustolla joulukuun aikana.

Tarkemmat ehdot ja tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät osoitteesta
https://www.stadium.fi/kiitos-valmentajat-ehdot

Täytä alla oleva lomake. Paina lopuksi ”Lähetä”.

Täytä alla oleva lomake.
Paina lopuksi ”Lähetä”.