Vielä ehdit: -25 % sinulle jäsen tai jäseneksi liittyvä.

HIGH PEAK, 
Nevada 2.0, 
Detail 1

HIGH PEAK, 
Nevada 2.0, 
Detail 2

HIGH PEAK, 
Nevada 2.0, 
Detail 3

HIGH PEAK, 
Nevada 2.0, 
Detail 4

HIGH PEAK, 
Nevada 2.0, 
Detail 5

HIGH PEAK, 
Nevada 2.0, 
Detail 6

HIGH PEAK, 
Nevada 2.0, 
Detail 7

nimbus grey

nimbus grey

HIGH PEAK nevada 2.0

129,95

nimbus grey

nimbus grey

One Size
Tuotteen myy ja toimittaa High Peak FI, poissuljettu lahjakortti, alennuksista ja tarjouksista. Ostoehdot
  • Nevada 2.0 -kupolitetta on varustettu alumiinipinnoitteella. Pinnoite vahvistaa ulkoteltan kangasta, on jopa n. 17% lämpöä vähentävä ja siinä on UV-aurinkosuojakerroin 80 (UV-standardi 801). Sääsuojattu sisäänkäynti takaa kuivan makuuhuoneen myös huonolla säällä. Muodokas ja toimiva sisäänkäynti voidaan rullata mukavasti sivulle, eikä se roiku ärsyttävästi kasvojesi edessä aamun ensimmäisen säämittauksen aikana. Läpinäkyvällä kalvoikkunalla varustettu varsi tarjoaa säilytystilaa retkeilyvarusteille. 2 pysyvää ilmanvaihtoa tuulettavat teltan rauhallista unta varten ja niiden tulee aina olla auki. Värikoordinoidut vihreät pylväät, jotka sopivat yhteen lattia-alan neonvihreän putkiston kanssa. Neonvihreät myrskynarut ja neonvihreä lattianauha ovat selvästi näkyvissä iltahämärässä. Erittäin vakaat halkaisijaltaan 5 mm:n teräksiset maanaulat eivät taipu edes kovalla alustalla. Saumat tiivistetään vesitiiviiksi saumateipillä ja ne tarjoavat paremman sauman repäisykestävyyden. Tummennettu sisäteltta Vario Vent Control -järjestelmällä. Sideharso-sisäänkäynti pitää ärsyttävät tuholaiset loitolla ja sitä voidaan käyttää kätevästi sisäpuolelta ilmastosta riippuen. Kannen läppä on yksinkertaisesti säilytetty pussiin. Ärsyttävä rullaus on menneisyyttä. Jatkuvat tuulettimet ilmastointi sisäteltta. Erittäin näkyvät neonvihreät vetoketjut. Sisätelttalaukut astioille ja lampunpidike retkeilyvalolle tai taskulampulle täydentävät mukavuutta. Nevada 2.0 tarjoaa majoitusta 2 hengelle. Helppo asentaa.

    • Laadukas polyesteri UV Protect 80, alu PU pinnoitettu, vesipatsas 3000 mm vedenpitävä saumatiivisteellä. Climatic Protection 80 on varustettu alumiinipinnoitteella. Lämpöä vähentävä ja vahvistaa ulompaa telttakangasta. UV 80 -suoja (vakio 801) takaa pidemmän aurinkosuojan. Hengittävä polyesterikangas Vedenpitävä, lahonkestävä polyeteenitelttalattia Erittäin kestävä, tasaisesti juokseva merkkivetoketju
    • Säänkestävä sisäänkäynti pitää sisätilat kuivina ja säilytystilaa retkeilyvarusteille. Kalvoikkunat tuovat valoa telttaan. Toiminnallinen sivuttain, helposti avattava sisäänkäynti. Avaa vetoketju ja liu'uta se sivuun. 2 jatkuvaa ilmanvaihtoa välikappaleilla paremman teltan ilmaston ja optimaalisen ilmanvaihdon takaamiseksi. Pylväsmerkinnät helpottavat kokoonpanoa.
    • Tummennettu sisäteltta lisää nukkumismukavuutta. Vario Vent Control -tulo, tuuletusikkunaa voidaan käyttää vaihtelevasti ilmastosta riippuen. Optimaalinen ilmanvaihto ja hyttyskarkote. Paljun pohja estää kosteuden ja lian pääsyn sisään. Sisätaskut erilaisille välineille Lampunpidike retkeily- tai taskulampun ripustamiseen
    • Laadukas vetoketjullinen kantolaukku. Erittäin vahvat 5 mm maakynnet. Laadukkaat, erittäin näkyvät neonvihreät myrskynarut. Helppo asentaa merkittyjen pylväiden ansiosta.
    • Laadukkaat lasikuidusta valmistetut pylväät 7,9 mm yhdistettynä käytännölliseen kuminauhaan

    Art. nummer: 910476101

  • Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
    • 5-8 arkipäivän toimitusaika
    • Toimitetaan suoraan yhteistyökumppanilta
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita HIGH PEAK