Juuri nyt! 10 € alennus vähintään 60 € ostoista, 30 € alennus vähintään 150 € ostoista, 60 € alennus 250 € ostoista.

* Tarjous koskee kaikkia hintoja verkkokaupassa stadium.fi 20.9.2021 asti. Ei koske elektroniikkaa, pyöriä, ratsastusvalikoimaa, SUP-lautoja, lahjakortteja, seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2021-09-20

Juuri nyt! 10 € alennus vähintään 60 € ostoista, 30 € alennus vähintään 150 € ostoista, 60 € alennus 250 € ostoista. Ehdot
Loppu
234995101101, SOS BOTTLE 0,5L, STADIUM, Detail

orange/white

orange/white

STADIUM sos bottle 0,5l

Annamme 0,50 € SOS Lapsikylille
1,99

orange/white

orange/white

NO SIZE
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille*
365 päivän vaihto-ja palautusoikeus
2-5 päivän toimitusaika
 • Tuotetiedot

  Vesipullo SOS-Lapsikylän hyväksi. Jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan 0,50 euroa SOS-Lapsikylän toimintaan Suomessa. Pullo on valmistettu Ruotsissa uusiutuvasta raaka-aineesta, sokeriteollisuuden jäännöstuotteesta, joka olisi muutoin hävitetty. Pullon valmistuksessa käytetään uusiutuvaa energiaa. Pullo on CO2-negatiivinen päätyessään kuluttajalle, sillä sokeriruoko sitoo enemmän hiilidioksidia kuin sitä syntyy päästöinä valmistuksessa ja kuljetuksessa. Elintarvikekäyttöön hyväksytty pullo ei sisällä myrkkyjä, kuten BPA:ta tai muita hormonitoimintaa häiritseviä aineita. Pullon voi kierrättää muovinkeräyksessä, jolloin sen voi käyttää uusien tuotteiden valmistuksessa.

  Valmistettu uusiutuvasta raaka-aineesta

  Stadiumin vastuullisuusmerkintä

  Tämä tuote on saanut Stadiumin vastuullisuusmerkinnän, joka asettaa vaatimuksia tuotteen materiaaleille ja valmistusprosesseille. Vastuullisuusmerkinnän saavien tuotteiden pitää täyttää vähintään yksi seuraavista kriteereistä: sisältää vähintään 50% kierrätettyä materiaalia, ekologisesti kestävää puuvillaa tai selluloosamateriaalia tai tuotteen värjäyksessä on käytetty 50% vettä ja energiaa säästäviä menetelmiä.

  • Vesipullo
  • Tilavuus: 0,5 l
  • SOS-Lapsikylän hyväksi
  • Ei sisällä haitallista BPA:ta
  • Pullon voi kierrättää muovinkeräyksessä

  Art. nummer: 234995101

 • Myymäläsaldo
  Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
 • Arvostelut
Annamme 0,50 € SOS Lapsikylille
1,99
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita STADIUM