–25 % trikoista ja urheiluliiveistä

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 20.8.2022 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2022-08-20

–25 % trikoista ja urheiluliiveistä Ehdot

black

black

ADIDAS solid swim trunks

25,-

black

black

Toimittajana on Adidas, tuote on poissuljettu tarjouksista ja kampanjoista. Ostoehdot
Ilmainen kotiinkuljetus
8-9 arkipäivän toimitusaika
60 päivän vaihto-ja palautusoikeus
 • Tuotetiedot

  Säästä värikkäät surffishortsit seuraavaan kertaan. Pakkaa mukaan uimalakki ja uimalauta ja lähde altaalle pelkistetyssä klassisessa tyylissä. Nämä adidaksen uimahousut on tehty pehmeästä, kloorinkestävästä materiaalista. Koko uimahousuissa on vuori, joka peittää tehokkaasti. Tuote on tehty sarjasta kierrätettyjä materiaaleja ja sisältää vähintään 60% kierrätettyä materiaalia. Se on yksi ratkaisumme, jolla autamme ehkäisemään muovijätettä.

  80% polyamidia (josta vähintään 60% kierrätettyä) ja 20% elastaania

  Stadiumin vastuullisuusmerkintä

  Tämä tuote on saanut Stadiumin vastuullisuusmerkinnän, joka asettaa vaatimuksia tuotteen materiaaleille ja valmistusprosesseille. Vastuullisuusmerkinnän saavien tuotteiden pitää täyttää vähintään yksi seuraavista kriteereistä: sisältää vähintään 50% kierrätettyä materiaalia, ekologisesti kestävää puuvillaa tai selluloosamateriaalia tai tuotteen värjäyksessä on käytetty 50% vettä ja energiaa säästäviä menetelmiä.

  • Uimahousut
  • Käyttäjäryhmä: miehet
  Kokotaulukko

  Art. nummer: 376038101

 • Myymäläsaldo
  Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
 • Arvostelut
25,-
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita ADIDAS